Uleiul care ajută la vindecarea tiroidei și care poate preveni cancerul de sân și de piele

Uleiul de smirnă provine dintr-o rășină uscată extrasă din Commiphora myrrha tree transformată în ulei esențial de abur distilarea gumei / rășina plantei. Uleiul de smirnă a fost folosit timp de peste 3000 de ani pentru valoarea sa terapeutică.

Uleiul esential de smirna prezintă anti-infecțioase, anti-inflamator, antiseptic tumoral, anti, proprietăți tonice astringente. Principalele componente ale acestui ulei esential sunt Alpha pinen, Cadinene, limonen, Cuminaldehyde, eugenol, crezol, Heerabolene, acid acetic, acid formic și sesquiterpene.

Loading...

Uleiul esential de smirna si cancerul

Un studiu in 2011 a constatat că uleiul de mir a fost capabil să reducă proliferarea sau replicarea celulelor canceroase umane.

Cercetatorii de la Universitatea Rutgers din New Brunswick, NJ au identificat un compus din smirnă ca ucide celulele canceroase in laborator care special pentru prevenirea si tratamentul cancerului de san si de prostata.

„Ca parte a unei căutari mai mare pentru compuși anticancer din plante, cercetatorii au obtinut extracte dintr-o anumita specie de plante smirnă (Commiphora myrrha) și testata împotriva unei linii de celule tumorale de sân uman (MCF-7) cunoscute a fi rezistente la medicamente impotriva cancerului.

„Cercetătorii cred lucrări de mirt de inactivare o proteina numita Bcl-2, care este overproduced de celulele canceroase gasite in special in cazurile de cancer de san si de prostata. Această smirnă poate fi din cauza numărului mare de sesquiterpene . In plus, elementul a fost identificat ca fiind componentă unică de ulei esențial de smirnă și s-a dovedit ca are un efect îmbunătățit asupra tratamentului tumorilor cerebrale canceroase.

Alte utilizări terapeutice

Pofta de mancare, furie, astm, întineriți tenurilor mature, reumatism, ulcere de piele, gâtul inflamat, răni, gingii spongioase, stres, infecții virale, răni, riduri, picior de atlet, escare, fierbe, bronșită, piele crăpată, răceli, tuse, sistemul digestiv , ulcere eczeme, gingivite, hemoroizi, gura. Acesta protejează organismul de infecții, prin întărirea și activarea sistemului imunita

Loading...