Soția lui a orbit, iar gestul pe care el îl face zilnic a impresionat pe toată lumea

Un cuplu a reușit să devină rapid un model pentru toți cei din jur și asta pentru că povestea lor de viață este cu adevărat impresionantă. Ceea ce face bărbatul în fiecare zi pentru soția sa, care și-a pierdut vederea, este de-a dreptul emoționant.

După ce soția sa a orbit, Brian a fost pus în situația de a învăța să facă unele lucruri pe care nu și-a imaginat vreodată că va fi nevoit să le facă. Astfel, bărbatul a început să meargă frecvent într-un magazin de cosmetice, unde a început să ia lecții de make-up.

Loading...

Brian a vrut să se asigure că soția sa este în continuare aranjată, iar pentru că ea nu se mai putea ocupa singură de acest lucru, el a decis că trebuie să facă niște cursuri prin care să învețe tot ce este nevoie pentru ca machiajul soției sale să fie unul impecabil.

Acesta este motivul pentru care Brian merge împreună cu soția sa în mod constant la un magazin de cosmetice, unde învață, pas cu pas, elementele de bază în obținerea unui machiaj.

Povestea lor a fost făcută publică de o angajată a magazinului de cosmetice, care a postat povestea celor doi pe twitter. Postarea a strâns un număr record de mesaje și aprecieri, devenind rapid virală.

“Faceți cunoștință cu Jean și Brian, doi clienți fideli ai noștri. Brian a fost aici pentru o nouă lecție de make-up și el se ocupă de make-up-ul soției sale în fiecare zi de când ea a orbit. Așa un cuplu minunat, care își trăiește viața la maximum”, a fost mesajul postat pe Twitter.

Loading...