De ce persoanele născute în luna octombrie sunt binecuvântate de Dumnezeu!

Caractere puternice, despre persoanele născute în luna octombrie toată lumea crede că au ceva cu totul și cu totul special. Iată ce calități ieșite din comun au acești nativi.

SE DEDICĂ PERSOANEI IUBITE
Dacă vreți să trăiți cea mai frumoasă poveste de dragoste, alegeți un partener care e născut în luna octombrie. Motivul? Iubește din toată inima și se dedică în totalitate atât persoanei iubite cât și familiei. Dar, fiți foarte atenți, pentru că urăsc minciuna și simt imediat dacă vă jucați cu sentimentele lui.

Loading...

De asemenea, cei născuți în octombrie sunt carismatici și niște prieteni pe cinste. Și asta pentru că se spune că sunt binecuvântați de Dumnezeu. Pentru că le place adevărul, cei născuți în octombrie niciodată nu vă vă vorbi pe la spate, dar așteaptă și de la partener aceeași cinste.

Pe de altă parte, vor încerca mereu să rezolve orice probleme se ivesc în viața lor, ajutându-I și pe alții să caute dreptatea. Și asta pentru că sunt convinși că toți suntem egali, fie că suntem săraci sau bogați. De un calm uneori enervant, cei născuți în octombrie aproape că nu-și pierd niciodată cumpătul, ceea ce îi face chiar și pe dușmani să bată în retragere.

Cât privete prietenii, aceste persoane sunt renumite pentru modul în care-și țin oamenii dragi lângă ei.

Loading...