Cheesecake-ul pufos și aromat care se face din numai 3 ingrediente banale

Cheesecake japonez din numai 3 ingrediente – desert ușor, rapid și extrem de gustos, care a devenit tot mai popular în ultima vreme. Încearcă-l și vei vedea de ce!

Timp de preparare: 15 min

Loading...

Timp de gătire: 45 min

Gata în: 60

Ingrediente necesare

3 ouă

120 g ciocolată albă

120 g cremă de brânză nesărată

Cum se prepară?

Separați albușurile de gălbenușuri. Puneți albușurile la frigider și preîncălziți cuptorul la 170 grade Celsius. Topiți ciocolata albă la bain marie, amestecând continuu cu ajutorul unei spatule. Puneți înăuntru crema de brânză nesărată, amestecând ușor până se omogenizează. Dați deoparte.

Adăugați gălbenușurile, amestecați. Scoateți din frigider albușurile. Cu ajutorul unui mixer, le bateți până obțineți o spumă tare. Puneți o treime din albușuri peste crema de brânză. Amestecați. Apoi, pe rând, celelalte două treimi, amestecând treptat până la omogenizare.

Pregătiți un vas termorezistent, puneți hârtie pergament pe care o ungeți cu ulei. Turnați mixtura. Luați vasul, ridicați-l ușor și „loviți-l” de masă de câteva ori, pentru a scoate bulele de aer.

Turnați niște apă fierbinte în tava cuptorului, puneți în mijloc vasul vostru. Dați la cuptor astfel: 15 minute la 170 de grade, 15 minute la 160 de grade și… închideți focul, lăsând acolo vasul vostru pentru încă 15 minute.

Scoateți și puneți la răcit. Pudrați cu zahăr, dacă doriți, sau presărați fulgi de

Loading...